Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Zonnebrillen

Bij Optiek Visie vindt u een brede collectie zonnebrillen. Zo verkopen wij onder andere zonnebrillen van bekende merken als Mexx, Revo, Sinner, Serengeti, Öga, Porsche Design, Adidas en Rodenstock.

Zonnebrillen met 100% UV bescherming

Onze zonnebrillen zijn verkrijgbaar in iedere sterkte. Ideaal in de zomer, tijdens de (winter)sport of in het verkeer. Ook voor zonnebrillen met normale glazen bent u bij ons aan het juiste adres. Optiek Visie verkoopt alleen zonnebrillen met glazen voorzien van 100% UV bescherming. Zo zijn uw ogen altijd beschermd zijn tegen UV straling.

Persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste zonnebril

Wij kunnen u informeren over de verschillende merken en adviseren u graag over het type montuur. Dankzij onze ervaring kunnen wij op basis van uw uiterlijke kenmerken (ogen, huid, haar etc.) bepalen welk type montuur en welke kleur zonnebril bij u past. Wij zijn op de hoogte van de laatste brillentrends en delen ook deze informatie graag met u.

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Door een laagstaande zon kunt u een paar seconden verblind raken, ondanks dat u een zonneklepje van de auto gebruikt. Om toch veilig aan het verkeer deel te nemen is het daarom belangrijk om een zonnebril te dragen.

meer >>