Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Optometrie stadskanaal

Bent u op zoek naar een optiek zaak in Stadskanaal dat niet alleen oogproducten kan aanmeten, maar ook optometrie onderzoeken kan uitvoeren? Dan bent u aan het juist adres bij Optiek Visie.

Optiek Visie nabij Stadskanaal verzorgd optometrie onderzoeken en meet meteen het juiste product aan

Waar vroeger een oogarts het oogonderzoek verzorgde en de opticien de bril of lenzen aanmeette, is een optometrist gespecialiseerd in beide. Optometrie werd in 2000 officieel opgenomen in de Wet BIG (Beroepen in de Gezondheidszorg). Sindsdien zijn optometristen wettelijk erkend als hulpverlener in de gezondheidszorg.

Omdat Optiek Visie nabij Stadskanaal zowel een opticien als optometrist is, kunnen wij al uw oogproblemen aanpakken. U heeft niet te maken met lange wachtrijen zoals bij een oogarts en krijgt dus op een snelle manier de oogzorg die u nodig heeft.

Optometrie onderzoeken en oogproducten worden vaak (deels) vergoed door de verzekering. Hier kunnen wij u uiteraard over informeren.

Een optometrie onderzoek nabij Stadskanaal zonder verwijzing van de huisarts

Voor een optometrie onderzoek heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, u kunt direct een afspraak maken met onze specialisten. Maar wanneer moet u nu een afspraak maken? Als u oogklachten heeft. Hiermee bedoelen we klachten als wazig zien, dubbelzien, lichtflitsen of zwarte vlekken. Maar ook als u (langdurig) last heeft van droge, rode, branderige of jeukende ogen kan dit wijzen op een probleem. Mocht uit het onderzoek blijken dat verdere behandeling nodig is, dan wijst de optometrist u gericht door naar een specialist die u verder kan helpen.

 

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Door een laagstaande zon kunt u een paar seconden verblind raken, ondanks dat u een zonneklepje van de auto gebruikt. Om toch veilig aan het verkeer deel te nemen is het daarom belangrijk om een zonnebril te dragen.

meer >>