Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Optiek Drenthe

Optiek Visie in Gieten (Drenthe) kan u helpen aan brillen, zonnebrillen, contactlenzen en voert professioneel oogonderzoek uit. Wij zijn een veelzijdige optiek met jarenlange ervaring. U kunt bij ons dan ook rekenen op kwaliteit en persoonlijke service. Geen oog is natuurlijk hetzelfde, dus persoonlijk advies is zeker gewenst. Uiteraard krijgt u de tijd om een nieuw product uit te proberen.

Optiek Visie Drenthe kan u helpen aan verschillende oogproducten

Optiek Visie in Drenthe kan u helpen met al uw oogproblemen. Wij zijn u graag van op de volgende manieren van dienst:

Brillen
Optiek Visie in Drenthe verkoopt voor verschillende soorten brillen voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan vertebrillen, leesbrillen, multifocale brillen, bifocale brillen, beeldscherm brillen, prisma brillen en sportbrillen. Uiteraard adviseren we u graag over welke montuur bij u past.

(Sport)Zonnebrillen
De vraag naar zonnebrillen op sterkte neemt toe. Het is dan ook erg handig op vakantie of tijdens de wintersport. Uiteraard verkoopt Optiek Visie ook zonnebrillen met gewone glazen. Al onze zonnebrillen zijn voorzien van glazen met 100% UV bescherming.

Contactlenzen
Lenzen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo verkopen wij nachtlenzen, harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen en torische lenzen. Wij informeren u graag over de verschillen van deze.

Optometrie (oogonderzoek)
Naast opticien is Optiek Visie een gediplomeerde optometrist. Wij mogen dus officiële oogonderzoeken uitvoeren bij onze klanten. Hiervoor heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Oogzorg
Als u lenzen gebruikt of een bril draagt moet u met regelmaat uw ogen laten controleren. Optiek Visie  in Drenthe is uw specialist in oogzorg.

 

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Door een laagstaande zon kunt u een paar seconden verblind raken, ondanks dat u een zonneklepje van de auto gebruikt. Om toch veilig aan het verkeer deel te nemen is het daarom belangrijk om een zonnebril te dragen.

meer >>