Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Opticien Stadskanaal

Voor een moderne en veelzijdige opticien in of nabij Stadskanaal gaat u naar Optiek Visie. Wij zitten jaren in het vak en zijn gespecialiseerd in (zonne)brillen, lenzen, oogzorg en oogonderzoek. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u voorzien van een persoonlijk advies, aansluitend op uw behoeften. Naast persoonlijke service is kwaliteit één van onze sterke punten. Wij werken met hoogwaardige producten en met topmerken. Wel voor een eerlijke en scherpe prijs!

Uw opticien nabij Stadskanaal voor alle type oogproducten

Om aan iedere klantvraag te kunnen voldoen bieden wij een breed assortiment aan oogproducten en kunnen we u voorzien van de nodige oogzorg. Wij kunnen u helpen aan:

Brillen
We bieden een brede collectie monturen die we kunnen voorzien van verschillende soorten glazen. Zo kunnen we u helpen aan vertebrillen, leesbrillen, multifocale brillen, bifocale brillen, beeldscherm brillen, prisma brillen en sportbrillen.

(Sport)Zonnebrillen
Opticien Optiek Visie nabij Stadskanaal verkoopt zonnebrillen op sterke en met gewone glazen. Al onze brillen zijn 100% bestand tegen UV-straling.

Contactlenzen
Opticien Optiek Visie heeft voor vrijwel ieder oog passende lenzen. Zo verkopen wij nachtlenzen, harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen en torische lenzen. Voor ieder wat wils!

Optometrie (oogonderzoek)
Naast specialist in brillen en contactlenzen, is Optiek Visie nabij Stadskanaal een optometrist. Wij zijn dus gespecialiseerd in oogonderzoek. Hier onderscheiden we ons dan ook ten opzichte van andere opticiens.

Oogzorg
Heeft u een bril of draagt u lenzen? Dan is regelmatige oogcontrole een must. Opticien Optiek Visie nabij Stadskanaal is gespecialiseerd in oogzorg.

 

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Door een laagstaande zon kunt u een paar seconden verblind raken, ondanks dat u een zonneklepje van de auto gebruikt. Om toch veilig aan het verkeer deel te nemen is het daarom belangrijk om een zonnebril te dragen.

meer >>