Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Een opticien in Assen bezoeken voor hulp 

Wanneer u het idee heeft steeds minder goed te zien, kan een bezoek aan een opticien in Assen het overwegen waard zijn. Een opticien in Assen kan een oogmeting voor u uitvoeren, om te beoordelen of u echt minder goed ziet! Mocht dit het geval zijn, dan kan de opticien u direct een passend montuur aanmeten. Op deze manier zal uw zicht verbeterd worden, waardoor u weer scherp ziet en verschillende ergernissen voorkomen worden. Niet alleen is het vervelend wanneer u niet scherp ziet. Ook kan dit voor een zeurende hoofdpijn zorgen. 

Oogmeting bij een opticien in Assen 

Zelf een bril kopen kan een hele opgave zijn. Voor veel mensen blijkt het lastig te zijn, om te beoordelen welke sterkte zij nodig hebben. Om te voorkomen dat u een te sterke of juist te zwakke bril koopt, is het verstandig een professionele oogmeting uit te laten voeren. Een opticien in Assen kan u hierbij helpen! Met speciale apparatuur wordt gemeten welke sterkte het beste bij de staat van uw ogen past. Op basis van deze meting wordt vervolgens naar een passend montuur gezocht, die bij uw sterkte en persoonlijke smaak past. 

Bril kopen bij een opticien in Assen 

Brillen worden tegenwoordig in verschillende modellen aangeboden. U kunt hierbij kiezen voor een heel strak en modern montuur, of juist voor een klassiekere variant. Het hangt vaak van uw leeftijd en persoonlijke smaak af, welk model het beste op uw wensen aansluit. Een opticien in Assen kan u verschillende monturen laten zien, om het maken van een keuze makkelijker te maken.  

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Last van branderige, jeukende, geïrriteerde of droge ogen? We hebben verschillende producten voor verlichten van uw klachten.

meer >>