Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Oogmeting Drenthe

Een goede oogmeting is van groot belang voor uw ogen. Goed zicht is van essentieel belang bij heel veel dagelijkse bezigheden. In het verkeer, op het werk of op school, maar ook tijdens het sporten en vrije tijd is het belangrijk dat u zo goed mogelijk ziet. Een deskundige oogmeting is het eerste begin. Onze gediplomeerde optometristen zorgen voor een deskundige oogmeting Drenthe.

Een goede oogmeting Drenthe zorgt voor optimaal zicht

Uw ogen deskundig laten opmeten is erg belangrijk voor uw dagelijks leven. Zo goed mogelijk zien betekent dat u geen hoofdpijn krijgt tijdens studie of werk. Als u merkt dat u bepaalde dingen niet meer goed ziet, of als uw omgeving u daarop attent maakt, dan is het tijd voor een deskundige oogmeting. Wellicht heeft u een bril of contactlenzen nodig om uw ogen op de juiste manier te corrigeren. Met een modieuze bril of comfortabele contactlenzen zorgt Optiek Visie ervoor dat u weer zo optimaal mogelijk ziet.

Maak direct een afspraak voor een deskundige oogmeting

Denkt u dat u een bril of lenzen nodig heeft? Of draagt u deze al en wilt u laten controleren of de sterkte nog juist is? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een deskundige oogmeting bij Optiek Visie. U kunt ons bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0592 – 26 42 78. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, dan kunt u ook het contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar ons e-mailadres info@optiekvisie.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw bericht reageren.
 

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Last van branderige, jeukende, geïrriteerde of droge ogen? We hebben verschillende producten voor verlichten van uw klachten.

meer >>