Stationsstraat 15
9461 GP Gieten
info@optiekvisie.nl
0592 26 42 78

Nieuws

Zaterdag 19 september

Systane oogdruppels

Systane ultra

Voor wie zijn deze oogdruppels geschikt?

Systane Ultra oogdruppels zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die regelmatig last hebben van droge, geïrriteerd of branderige ogen. Ook voor mensen die last hebben van jeukende of tranende ogen is dit product geschikt. Dit product is door zijn unieke samenstelling gemakkelijk in te druppelen, ook als u geen geoefend druppelaar bent! Deze druppel is te gebruiken in combinatie met elk soort contactlenzen.

Waarom adviseren wij juist Systane® oogdruppels?

Systane ultra oogdruppels hebben een unieke gepatenteerde samenstelling. Voordelen van deze druppel zijn onder andere: 1. Geschikte prijs/kwaliteit verhouding. 2. makkelijk in te druppelen. 3. lang houdbaar.

Hoe gebruik ik de oogdruppels?

Systane ultra mag zo vaak gedruppeld worden als nodig. Druppel per keer 1 of 2 druppels in het oog. Om bij droge ogen beschadigingen van het hoornvlies te voorkomen kunt u preventief circa 5 keer per dag druppelen. Na openen zijn de druppels 6 maanden houdbaar.

Kenmerken en werkingsmechanisme.

Door de unieke samenstelling van Systane Ultra, past de druppel zich aan de natuurlijke PH van het oog aan. Dit zorgt ervoor dat de druppel iets verdikt zodra deze het oog raakt. Hierdoor is Systane Ultra makkelijk in te druppelen en ontstaat er een optimale viscositeit bij het indruppelen. Er ontstaat een dunne beschermlaag op het oog, die ook beschadigde cellen bedekt, waar de natuurlijke traanfilm niet goed meer aan hecht. Zo kan de druppel onmiddellijk verlichting geven, en ervaart men een minimale verstoring van het zicht bij het indruppelen.

Bekijk overige nieuwsberichten

Optiek visie is gecertificeerd door: ANVC gecertificeerd OVN gecertificeerd NUVO gecertificeerd

Handige tips!

Last van branderige, jeukende, geïrriteerde of droge ogen? We hebben verschillende producten voor verlichten van uw klachten.

meer >>